Healthy Eating Global Report 2019

Healthy Eating Global Report 2019

Raport global pentru alimentație sănătoasă 2019

Din studiul derulat de Mercury Research în iulie 2019 în asociaţie cu Global Market Research, studiu realizat şi în alte 16 ţări, reiese că pentru doua treimi dintre români răspunsul este afirmativ.

Motivul pentru care au ales să mănânce sănatos, îmbunătăţindu-şi regimul alimentar în ultimele 6 luni de la realizarea studiului, are la bază prevenirea problemelor medicale dar şi obţinerea unei stări bune de sănătate pe termen lung.
Cum?
Introducând în alimentaţie mai multe legume şi fructe, reducând consumul de zahăr şi pe cel de alimente procesate, punând accent pe mâncarea gătită preparată în casă, tendinţă similară cu a multora dintre europeni, spre deosebire de locuitorii Americii de Nord, interesaţi în mare măsură de consumul alimentelor cu conţinut scăzut de sodiu şi al cerealelor integrale.

Mai multe detalii puteţi afla de aici: Healthy Eating Global Report 2019

Members

  • ESOMAR Individual Membership Information
UP